주메뉴 바로가기
본문 바로가기
페이지하단 바로가기
중고장터 글답변
검색어
검색
회원가입
로그인
장바구니
0
메인메뉴
엘프반주기
음향기기
기타몰
관악기
건반악기
타악기/드럼
마이크/헤드폰
하모니카
아코디언
교육용악기
게시판
하위분류
공지사항
중고장터
자료실
질문과답변
회원가입
로그인
장바구니
0
부메뉴영역
홈
엘프반주기
엘프반주기
음향기기
기타몰
관악기
건반악기
타악기/드럼
마이크/헤드폰
하모니카
아코디언
교육용악기
게시판
공식대리점
중고장터 글답변
중고장터 글답변
이름
필수
비밀번호
필수
이메일
홈페이지
옵션
HTML
제목
필수
내용
필수
웹에디터 시작
> > > https://orcid.org/0009-0003-2812-2296 > > > Hey all! > > I’ve been cooking a lot with Ceylon cinnamon lately, and it’s been such a great addition to my recipes. > > It’s much lighter and more aromatic than Cassia cinnamon, and I find it works really well in both sweet and savory dishes. I made a Ceylon cinnamon-spiced roasted sweet potato dish for dinner, and the cinnamon’s delicate sweetness paired perfectly with the savory flavors. > > I’ve also been adding it to smoothies and baked goods like Ceylon cinnamon muffins—it gives them a lovely warm flavor without overpowering the other ingredients. > > If you’re looking for something a little more refined than regular cinnamon, I highly recommend trying Ceylon cinnamon in your recipes. > > Anyone else here experimenting with it? > > Would love to hear how you’re using it! > >
웹 에디터 끝
링크 #1
링크 #2
파일 #1
파일 #2
자동등록방지
숫자음성듣기
새로고침
자동등록방지 숫자를 순서대로 입력하세요.
취소
장바구니